Digitalisering van duurzame inzetbaarheid

De wereld om ons heen digitaliseert in een razend tempo. Dat geldt ook voor duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en preventie. Dat is goed, want hiermee maak je duurzame inzetbaarheid:

  • efficiënter en minder kostbaar
  • gestandaardiseerd en consistent
  • altijd inzichtelijk
Oplossingen digitalisering

Efficiëntie

Door duurzame inzetbaarheid en vitaliteit te digitaliseren maak je je aanpak efficiënter. Want elke medewerker kan op elk moment een scan of vragenlijst invullen. En daarna meteen met maatregelen en interventies aan de slag!

Je hoeft dus niet meer altijd fysiek op locatie te zijn om interventies aan te bieden of gesprekken te voeren. Scans en vragenlijsten afnemen gaat zo een stuk sneller. En ook maatregelen of interventies hoef je maar één keer in te voeren.

Zo ben je als werkgever of dienstverlener verzekerd van een goede aanpak. Maar dan zonder er (te) veel tijd aan kwijt te zijn! 

Standaardisering en consistentie

Bij Bentlie zijn interventies en maatregelen direct aan vragenlijsten en scans gekoppeld. Daardoor creëren we een hoge mate van consistentie en standaardisering binnen één (sub)organisatie.

Medewerkers krijgt bij dezelfde behoefte dezelfde gepersonaliseerde interventies en maatregelen aangeboden. Je kunt natuurlijk wel de vragenlijsten per (sub)organisatie naar eigen inzicht aanpassen.

Op deze manier wordt iedere medewerker eerlijk behandeld. En het maakt het ook eenvoudig om te meten welke interventies het meest succesvol zijn! 

DI-scan resultaten

Altijd inzichtelijk

Misschien wel het grootste voordeel van digitaliseren: je hebt altijd inzicht in duurzame inzetbaarheid. Net zoals een marketingafdeling niet zonder hun dashboards en tools kan, zo kan een aanpak op duurzame inzetbaarheid niet zonder inzicht.

Ons dashboard faciliteert dit constante inzicht. Het is ook heel eenvoudig om managementrapportages te maken en data te combineren met andere HR-data.

Klaar om duurzame inzetbaarheid te verbeteren?

Plan een gratis demo in de agenda van een van onze productspecialisten.