FAQ

Dashboard

Welke dashboard tegels zijn er beschikbaar?

Het dashboard geeft een overzicht van alles wat er in Bentlie gebeurt. Er zijn verschillende tegels, die je naar wens zichtbaar kunt maken of kunt verbergen. Er zijn 5 tegels voor MTO’s, DI scans, Dialoog, Recente pagina’s en Openstaande acties. Op iedere tegel zie je een samenvatting van het onderwerp. Je ziet bijvoorbeeld in één oogopslag wat de score van de laatste MTO is. Bij de ‘Meer’ knop, ga je naar het desgewenste onderwerp op het platform om meer detail te kunnen zien.

Wat staat er op de tegel Openstaande acties?

Openstaande acties zijn persoonlijke acties die nog uitstaan van de persoon die ingelogd is. Dit kan bijvoorbeeld een MTO zijn, of een aanstaand gesprek.

Wat staat er op de tegel Dialoog?

De tegel Dialoog geeft aan voor hoeveel procent van de medewerkers doelen zijn opgezet in een eerste gesprek en voortgang geeft aan dat er een vervolggesprek geregistreerd is in het systeem.

Er wordt ook aangegeven voor hoeveel medewerkers nog geen gesprek is opgezet.

Hoe kan ik het dashboard aanpassen?

Je kunt de volgorde van de tegels aanpassen of ze verbergen door ze naar Verborgen items te slepen. Ze kunnen ook verborgen worden door op de 3 stippen in de rechterbovenhoek van de tegel Verbergen te selecteren.