Home > Support > FAQ – Archiveren/verwijderen – Dialogen
Hoe archiveer ik een dialoog?
Als coördinator of expert kun je dialogen archiveren bij Dialoog. Klik op het gewenste traject. Kies links Informatie, onderaan Archiveren. De gegevens zijn niet meer zichtbaar in het platform. Ze kunnen uit het archief nog teruggezet worden. Ze zijn dus nog niet definitief verwijderd.
Hoe verwijder ik een dialoog definitief?
Als coördinator of expert kun je dialogen verwijderen. Het betreffende traject moet dan al in het archief staan (zie hierboven).
Ga hiervoor naar tandwiel / Archief.
Kies links in het menu Dialogen en verwijder het gewenste traject. Het traject wordt verplaatst naar de prullenbak. Daar worden ze na 30 dagen definitief verwijderd. Je kunt ze daar ook direct zelf definitief verwijderen.