FAQ

Groepen

Hoe maak ik groepen?

Groepen maken en toevoegen kan bij Personen/Groepen.

Maak een nieuwe groep en voeg leden toe.

Je kunt ook al in de import van persoonsgegevens de groepsindeling aangeven. Deze verschijnen dan automatisch bij groepen.

Hoe voeg ik mensen toe aan een groep?

Ga naar Personen – Groepen. Klik op de gewenste groep en voeg leden toe via de knop rechts boven.

Hoe verwijder ik mensen uit een groep?

Ga naar Personen – Groepen. Klik op de gewenste groep. Selecteer de mensen die je wil verwijderen. Klik bovenaan de lijst op Meer acties en Verwijderen.

Heeft het aanpassen van een groep effect op de resultaten?

Het heeft geen effect op het totaalresultaat. Wel op gefilterde resultaten per groep, deze worden automatisch aangepast aan een nieuwe groepssamenstelling.