FAQ - Veelgestelde vragen

Vind hier snel antwoorden op algemene vragen

Bentlie is een duurzaam inzetbaarheidsplatform voor zowel organisaties als intermediairs en adviseurs.

Als intermediair of adviseur kun je snel en eenvoudig meerdere klanten in je platform bedienen. Per klant is verschillende content te managen.

Als organisatie heb je snel en eenvoudig volledig inzicht in en controle op het verbeteren van de inzetbaarheid van medewerkers.

De vragenlijst voor inzetbaarheid is een persoonlijke vragenlijst voor de medewerker. Deze vragenlijst is volledig anoniem. De medewerker krijgt zelf zijn resultaat te zien, inclusief de juiste maatregelen. Zodra minimaal 30 deelnemers de scan hebben ingevuld, komt het overkoepelende resultaat op het dashboard.

Bij de vragenlijst voor tevredenheid kan de mate van anonimiteit ingesteld worden. De resultaten worden ‘realtime’ verzameld. Ze kunnen eenvoudig gefilterd en/of gedeeld worden met betrokkenen.

Nee. Zodra je met Bentlie aan de slag gaat, start het implementatietraject. Hierbij richten we samen in een halve dag het platform in. Daarnaast geven we trainingen om het platform optimaal te kunnen gebruiken.

In een halve dag richten we samen het platform in. Er volgt zo snel mogelijk een training om het platform optimaal te gebruiken. En het op maat verder vorm te kunnen geven. Ook een training voor coaches en managers is onderdeel van dit proces.

Je kunt binnen een halve dag aan de slag met de kant-en-klare scans, vragenlijsten en maatregelen.

 

Een medewerkersbestand met voor- en achternamen en mailadressen. Eventueel een overzicht van DI-maatregelen die je al in huis hebt of wil gaan inzetten.

 

Het pakket bestaat uit een Scan voor Duurzame Inzetbaarheid, een vragenlijst voor Medewerkerstevredenheidsonderzoek, een Gespreksinstrument en een Dashboard. Het platform bevat Standaard maatregelen en voor een extra € 0,50 per medewerker per maand een aantal extra Ontwikkel- en loopbaanadvies instrumenten.

Het pakket kost € 2,49 per medewerker per maand; inclusief ontwikkel- en loopbaanadvies instrumenten € 2,99 per medewerker per maand. Daarnaast betaal je éénmalig € 2.000 voor implementatie.

Ja, het platform bevat standaard scans en vragenlijsten en een scala aan maatregelen.

Ja, zowel de scans als vragenlijsten kunnen worden aangepast. Ook kunnen er nieuwe vragenlijsten opgesteld worden. Bovendien kunnen eigen maatregelen toegevoegd worden. En bestaande maatregelen uitgeschakeld of verwijderd worden.

Is je vraag nog niet beantwoord?

In onze handleiding behandelen we meer inhoudelijke vragen.

Naar handleiding →

Klaar om duurzame inzetbaarheid te verbeteren?

Wil je aan de slag of wil je zien hoe Bentlie werkt?
Plan een gratis kennismaking in de agenda van een van onze productspecialisten.